Не се случва често Дейвид Бекъм да се оказва звезден

...
Не се случва често Дейвид Бекъм да се оказва звезден
Коментари Харесай

`Появата на Майкъл Джей Фокс в BAFTA показва, че той все още е една от най-обичаните филмови звезди`

Не се случва постоянно Дейвид Бекъм да се оказва звезден удар. Но не се случва постоянно да се среща с една от най-обичаните кино звезди на всички времена.

Изненадващата поява на Майкъл Джей Фокс на премиите BAFTA в неделя вечер беше един от най-обсъжданите моменти от вечерта. 62-годишният мъж излезе на сцената в инвалидна количка, с цел да връчи гонг за най-хубав филм на Опенхаймер – и до момента в който мнозина бяха шокирани да видят утежняването на заболяването му на Паркинсон, нямаше подозрение в статуса, който той към момента има.

Когато той стана на крайници, с цел да разгласи спечелилия, същото направи и публиката от A-списъка в Southbank Center в Лондон – почитайки легендата „ Завръщане в бъдещето “ с аплодисменти. Тогава на афтърпартито звезди на процедура се редяха на опашка, с цел да прекарат време с него. „ Не мога да допускам, че срещнах Майкъл Джей Фокс “, сподели Бекс по-късно. „ [Аз] съм малко шокиран да срещна толкоз доста надарени хора, които съм гледал на огромния екран. ”

48-годишният Дейви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР