Не се сърдя на Бойко Борисов. Друг е въпросът, че

...
Не се сърдя на Бойко Борисов. Друг е въпросът, че
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Не се сърдя на Бойко, управляваме перфектн...

Не се дразня на Бойко Борисов. Друг е въпросът, че това изказване щях да направя самият аз. Така кметът Здравко Димитров разяснява през днешния ден пред медиите новината, оповестена при последното посещаване на Бойко Борисов на Колежа, че Пловдив ще има нов претендент за кмет на локалните избори следващата година.

Здравко Димитров акцентира, че има още една година да ръководи общината и следва доста работа. Той показа, че преди време е провел диалози с Борисов, като мъжки му е споделил, че няма предпочитание да кандидатства за втори мандат.



" Ставам на 60 години, 16 години съм в политиката и смятам, че е редно да се даде път на младежи. Няма да кажа неприятна дума за Борисов. Ние всички в ГЕРБ светим с отразена светлина. Не се дразня, няма защо. Ние сме мъже ", акцентира Здравко Димитров.

Кметът увери, че няма да се стигне до демотивиране на неговия екип, а на въпрос на " Марица " по какъв начин прави оценка работата през миналите три години, Димитров изрично съобщи: " Перфектни сме, съвършена работа - моя и на екипа. В изискванията на война, катаклизми, инфлация, коронавирус рецесия... Не е елементарно в такава обстановка да се ръководи една община. "

Запитан за кмета на " Тракия " Костадин Димитров, посочен от Борисов като възможна кандидатура за кмет от ГЕРБ, Зико отсече, че не се занимава с партийно строителство. Той уточни, че към момента не е затворена вратата за полемика за пробива до Водната палата, като означи, че тапите на кръговото към този момент са почнали.

Димитров изброи дилемите за четвъртата година от мандата - бул. " Хаджи Димитър ", подлезът " Модър Царевец ", Рогошко и Голямоконарско шосе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР