„Не се съмнявам, че наше оръжие отива в Украйна. Това

...
„Не се съмнявам, че наше оръжие отива в Украйна. Това
Коментари Харесай

Манджуков: Нямам съмнение, че наше оръжие отива в Украйна. Това не е грешна стъпка, тя има и пазарен елемент

„ Не се колебая, че наше оръжие отива в Украйна. Това не е неверна стъпка, тя има и пазарен детайл, който се вписва в нашите задължения и в съюзите, в които членуваме “, сподели предприемачът Петър Манджуков в „ Тази неделя “.

„ Липсата на самочувствие и решителност на нашето държавно управление попречи да се вземе публично решение за поддръжка за Украйна. Щеше да е доста по-добре в случай че можеше публично да се дава въоръжение на Украйна като поддръжка от България като страна членка на НАТО и Европейски Съюз “, счита Манджуков.
Той разяснява и заканите от страна на Българска социалистическа партия, че ще изоставен обединението, в случай че това се случи. „ При Корнелия Нинова евентуално уговорката към гласоподавателите е тъй като те имат един сантимент към Съветския съюз. Не би трябвало да забравяме обаче, че Украйна и Русия са наследници на Съветския съюз. Нинова би могла да откри храброст и да поддържа това, което считам, че Народното събрание ще одобри като решение “, сподели Манджуков.

„ Призоваването за дарения за оръжие се прави, когато даден народ е заплашен директно и той се активизира. Тогава всички дават всичко от себе си да запазят отечеството и родината, само че когато става въпрос за различен народ е друго “, счита предприемачът.

Той разкри, че е директно обиден от войната в Украйна, защото негова дребна рафинерия е била ударена от съветска ракета. „ Там има резервоари и е покрай пристанището, евентуално съветското военно командване е считало, че има складирани горива и поради това е била атакувана. Няма жертви “, сподели Манджуков.

Бизнесменът подлага на критика и визитата на българската делегация в Киев. „ Държавата има ужасно доста структури и институции, които да приготвят такова посещаване. Има и други българи, които работят дълго време с тая страна и евентуално имат нарушени директни ползи от връзките с Русия. Тези неща очевидно не доближават до височайшата персона на нашия министър председател “, сподели Манджуков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР