Не се притеснявайте около обяд то постепенно ще изчезне и

...
Не се притеснявайте около обяд то постепенно ще изчезне и
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 7 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Не се тормозете към обяд то последователно ще изчезне и ще се почувствате доста по-бодри и подготвени даже да рискувате, нещо извънредно за вас.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сутринта ще сте толкоз забързани, че може да пропуснете да поздравите, който би трябвало. Следобед ще ви обзет домашни грижи и още веднъж ще загубите настроението си. Не насилвайте нещата, в случай че не стана от първия път, отложете ги за на следващия ден.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Може да започнете деня със разногласия по всякакви незначителни проблеми, само че до обяд ще ви е погрешно. Следобеда ще се деянията като много енергични и положителни уредници. Настоятелността ви към представител от противоположния пол може и да се увенчае с триумф.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Още сутринта ще ви скапват настроението с някаква срочна задача. Не приемайте нещата трагично, въпреки всичко март и всичко се трансформира единствено с едно намигване. Малко след обяд нещата към този момент ще наподобяват надалеч по-оптимистично, естествено, не без вещата ви интервенция.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Сутринта може да ви е малко погрешно и да се чувствате подценени, само че не е във ваша изгода да възприемате нещата по този метод. За благополучие следобяд ще си възвърнете положителното въодушевление и даже може да решите да си поканите внезапно посетители.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Философските ви размишления единствено могат да отегчат близките. Сутринта най-добре се занимайте с обзор на печата, може би ще откриете нещо, което персонално ви касае. Следобедът не е подобаващ за настоятелен диалози, изключително по финансови въпроси.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)До обяд проблемите ви ще са основно парични, само че след 1 часа към този момент няма да имате време да мислите за проблеми по този начин ще ви завъртят нещата. Бъдете подготвени да си разпределите времето сред телефона и електронната поща.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес можете да докажете положителните си обноски. Гледайте да си нямате работа с държавни инстанции. Следобед ще се наложи да се занимавате с ред дребни и досадни неща, които може да ви отклонят от предварителните проекти. Все отново гледайте да спазите обещанията си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Сутринта с удоволствие ще раздавате похвали и въобще ще сте самата вежливост. Следобед, дали тъй като ще свършите запаса си или към този момент ще сте поизтощени, само че ще ви се желае да не сте измежду доста хора и въобще да не ви закачат.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ако съумеете до обяд да отхвърлите по-неотложните задания, вечерта бихте могли да посветите на стремежи човек. Постарайте се, обаче да не намесвате служебните си проблеми в персоналните диалози, единствено ще развалите положителното усещане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР