Не се притеснявам от това, че КПКОНПИ ще провери за

...
Не се притеснявам от това, че КПКОНПИ ще провери за
Коментари Харесай

Красимир Вълчев за проверката на КПКОНПИ: Не се притеснявам, няма какво да крия

Не се тормозя от това, че КПКОНПИ ще ревизира за спор на ползи. Не се тормозя от такава инспекция, знам какво съм подписал като контракти. Съпругата ми в никакъв случай не е имала пиар организация. Училищата и учителите са тези, които избират учебниците. Това съобщи пред публицисти министърът на образованието Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 във връзка стартирана инспекция от страна на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество /КПКОНПИ/ за спор на ползи.

Откакто аз съм в просветното министерство разноските за учебници за 10-годишен интервал на страната са намалели. Министерството по никакъв метод не въздейства на пазарния дял на издателствата. Училищата избират с кое издателство да работят. Никой от нас не се е намесил в избора на учебници, добави просветителният министър.

КПКОНПИ ще проверява просветния министър и шефа на КЗП за спор на ползи

Той посочи, че няма никакви договорни връзки с компанията на Мария Карабельова.

Припомняме, че през вчерашния ден КПКОНПИ образува инспекция във връзка изнесени данни, че брачната половинка на министъра на образованието е притежател на "ПР енд ивент консултинг " АД, и откогато Димитър Маргаритов /с който са свързани лица по смисъла на закона/ е ръководител на КЗП, от бюджета на тази комисия са разходвани към 100 000 лева за образуване на събития, медийно обслужване и направа на сувенири за КЗП и Европейския потребителски център - България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР