Не се притеснявам, не съм направил нищо. Това заяви бизнесменът

...
Не се притеснявам, не съм направил нищо. Това заяви бизнесменът
Коментари Харесай

Черепа след разпит в Националното следствие: Предявяват ми дело, което го водя четири години

Не се тормозя, не съм направил нищо. Това съобщи предприемачът Васил Божков, откакто се яви в Националната следствена работа, с цел да получи материалите от следствието за нанесени над 500 млн. лв. вреди от неплащането на такси от хазартна активност, съобщи БГНЕС.

" Ще си приказваме, откакто излезем ", съобщи Божков на влизане в Национална следствена служба, съпроводен от охранителите си и юриста си Георги Гатев.

Според обвиняването Божков не е платил половин милиард лв. налози и такси от
хазарт. След запознаването с материалите от страна на Божков и юристите му, както и останалите обвинени, би трябвало да бъде направен обвинителен акт и делото да влезе в съда.

Бизнесменът, към който има 20 обвинявания, беше в Дубай от началото на 2020 година. От края на август 2023 година той е под домакински арест в София.

В края на предходната седмица спецполицаи от Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП влязоха на инспекция в няколко негови парцела в столицата.

В понеделник Елена Динева също беше на разпит. Според юриста ѝ тя е давала показания за контракт за заем сред ръководено от нея сдружение и друга компания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР