Не се презапасявайте с лекарства!. Почнах да срещам този призив

...
Не се презапасявайте с лекарства!. Почнах да срещам този призив
Коментари Харесай

Александър Симов: Това е държава в нокаут

" Не се презапасявайте с медикаменти! ". Почнах да срещам този апел все по-често в новините. В разнообразни вариации и репортажи. От медиите той наложително нахлу и в статусите на свръхморалните инфлуенсъри, тези на които за всичко са им отговорни хората, само че в никакъв случай властта. И ето в този момент имаме нов мотив да ритаме по селяните и простаците - не стига, че не носят маски, само че се презапасяват с медикаменти. Лузъри!
Всъщност катастрофичната картина в страната и апокалиптичините камбани в медиите доста мъчно вървят с апела хората да не се запасяват с медикаменти. В обстановка в която лечебните заведения една след друга изпушват, лекарите изнемогват, а министър председателят товари шефове на лечебни заведения в джипа си, с цел да им демонстрира автомагистрали, единственото несъмнено нещо, единственото за което можеш да се хванеш, е най-малко да си подсигуриш някакви медикаменти,във Facebook.
 Прокуратурата желае здравното министерство да ревизира има ли дефицит на медикаменти Прокуратурата желае здравното министерство да ревизира има ли дефицит на медикаменти
Върховна административна прокуратура (ВАП) сезира министъра на опазването на здравето, изпълнителния шеф на Изпълнителната организация за ле...
Тяхната липса е най-сигурният знак за злополука. Катастрофа на доверието към това, което е останало от страната в толкоз сложна обстановка. Вече никой не знае дали ще може да си откри място в болница при проблем, никой не знае по кое време и по какъв начин ще го пуснат в магазина, никой не знае с каква простотия ще го бомбардира властта в идващия час, поради това най-малко медикаменти да си имаш.
Това е страна в нокаут, а артистите на статуквото се пробват да изкарат избитите зъби и течащата кръв раят на тази земя. Още през лятото ни описваха есента като тъмно време, само че това, което виждам през днешния ден надминава всичките ми упования. ГЕРБ са подготвени да унищожат страната единствено и единствено да се закрепят на власт до ранната пролет. И безусловно го вършат.
А в това време организация " Барометър " ни споделя, че те отново били първа политическа мощ...:)))))))) Запасите с медикаменти за напълно друго приказват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР