Не се презапасявайте с храни, това е казал руският президент

...
Не се презапасявайте с храни, това е казал руският президент
Коментари Харесай

Владимир Путин: Не се презапасявайте с храни

Не се презапасявайте с храни, това е споделил съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи РИА Новости.

Държавният глава през днешния ден е посетил център в Москва, основан за мониторинг на разпространяването на ковид. "Аз горещо моля към жителите на нашата стана да не се презапасяват с хранителни артикули. Не харчете пари за неща, които по-късно ще изхвърлите на боклука ", е споделил той.

Министерство на външните работи с нова информация за ограничавания в напредването в Европа и по света

Премиерът на страната Михаил Мишустин е докладвал на президента, че в комерсиалната мрежа е нямало проблеми с доставките на артикули. Представители на бизнеса от своя страна са били безапелационни, че в магазините е имало запаси, които са могли да стигнат за осем седмици.

Гражданите на страната са почнали от няколко дни да опустошават магазините. На доста места в Русия рафтовете са били опразнени.

Над 1000 нови инфектирани с ковид в Германия за последните 24 часа

Във вторник Путин също е призовал федералния антимонополен орган и основната прокуратура на страната да подхващат всички вероятни ограничения, с цел да не се допусне голословно покачване на цените на стоките от първа нужда.

Според формалната статистика към този миг в Русия с ковид са били диагностицирани над 100 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР