Не се превъзбуждай, на момчето му се е родило дете.

...
Не се превъзбуждай, на момчето му се е родило дете.
Коментари Харесай

Задържаният за убийството в Люлин заради фойерверки знаел, че зарята свършила


" Не се превъзбуждай, на момчето му се е родило дете. Зарята свърши ". Това е споделил един от очевидците по делото за убийството на Илиян Илиев, станало на 9 януари вечерта в столичния кв. " Люлин " на обвинявания Денис Мустафа Камел ал Газзи, стана ясно в Софийския градски съд.

Няколко мига по-късно Илиев е бил наръган с нож, уточни прокурорката Виолета Желева. Тя изясни, че има голям брой очевидци на нападението.

То станало в тъмната част, Илиев и негови другари чествали раждането на дете на мъж от компанията. Ал Газзи се ядосал и слязъл от блока си. Тогава бил спрян от очевидеца, който му обяснил, че всичко е свършило. Въпреки това ал Газзи наръгал 32-годишния Илиев.

Според юриста на ал Газзи - Мирослав Христов, множеството очевидци не били директни очевидци, тъй като малко преди удара с нож били напръскани с пикантен спрей. Той помоли ал Газзи да бъде пуснат под домакински арест и с електронна гривна. " Няма по какъв начин да извърша ново закононарушение, в случай че съм под домакински арест ", сподели пък самият арестуван мъж.

Съдия Вера Чочкова обаче посочи, че има голям брой доказателства против ал Газзи, в това число и такива от камери. Посочи, че той е бил в изпитателния период на условна присъда за разпространяване на дрога, когато станало убийството. Затова го остави в ареста.

Ал Газзи може да апелира на 29 декември пред Софийския апелативен съд, предава " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР