Не се предвижда увеличение на цената на билета в градския

...
Не се предвижда увеличение на цената на билета в градския
Коментари Харесай

Фандъкова: Не се предвижда увеличение на билета в градския транспорт

„ Не се планува нарастване на цената на билета в градския превоз. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова пред Нова телевизия.

Кметът на София разяснява вредите след ураганния вятър у нас.

„ Лошото време продължава към този момент трети ден. Получили сме нас 220 сигнали за паднали дървета, клони, ламарини. Всички екипи са мобилизирани и работят непрекъснато. Кодове за мощен вятър е в действие и през днешния ден. Молбата ми е да бъдат закрепени всички предмети по балконите ”, сподели Фандъкова. И разясни, че в резултат на бурята има един потърпевш със счупена ръка.

„ Нека всички бъдем внимателни по време на стихия. Само в парковете са паднали 30 дървета ”, сподели още кметът на столицата.

Йорданка Фандъкова разяснява и какво е ситуацията с местата в детските градини в столицата.

„ Тази седмица стартира кандидатстването за оповестените свободни места във всички детски градини и ясли в София. През май ще бъде осъществено класирането и тогава ще стане ясно какъв брой деца са кандидатствали и какъв брой са признати ”, изясни кметът.

Целта е до края на 2023 година да се обезпечи места за децата от 3 до 6 години. Над 42 млн. лева са заложени за строителството на 22 нови детски градини. 14 от тях се чака да бъдат подготвени до края на годината.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР