Не се паникьосвайте, а обработвайте земята и карайте тракторите -

...
Не се паникьосвайте, а обработвайте земята и карайте тракторите -
Коментари Харесай

Лукашенко: Тракторът ще излекува всички!

Не се паникьосвайте, а обработвайте земята и карайте тракторите - това е съветът на президента на Беларус Александър Лукашенко към хората в миг, в който светът се пробва да се оправи с пандемията от новия ковид. Беларус също е обиден от болестта, предадоха Франс прес.

"Не би трябвало да се паникьосвате, а би трябвало единствено да работите. Особено в този момент, в селата. Приятно е да се гледа телевизия: хората работят с тракторите си, никой не приказва за вируса ", съобщи Лукашенко на съвещание на беларуското държавно управление.

"Тракторът ще излекува всички! Земята лекува всички! ", съобщи Лукашенко.

На съвещанието той посочи и главните проблеми, засягащи Беларус, и сподели, че те се коренят в икономическото закъснение, провокирано от новия ковид и ограниченията за битка с него, които Лукашенко назова несъразмерни, като да вземем за пример решението на прилежаща Русия да затвори общата граница.

Според данни на беларуските здравни управляващи 36 души са инфектирани в страната.

Беларус се гордее с производството на трактори. Държавната компания МТЗ изнася огромно количество трактори за страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР