Не се отказвайте от надеждата, че някога ще бъдете заедно Най-

...
Не се отказвайте от надеждата, че някога ще бъдете заедно
Най-
Коментари Харесай

7 причини защо той все още не те е целунал

Не се отхвърляйте от вярата, че в миналото ще бъдете дружно

Най- постоянно срещаните аргументи заради, които той към момента не ви е целунал

Ако се чудите за какво към момента той се отхвърля да направи този ход, има доста евентуални аргументи. Не се отхвърляйте от вярата, че в миналото ще бъдете дружно. Бъдете търпеливи. Ето всички аргументи, заради които той не те е целунал.

1. Бавно и последователно

Може би към момента се възвръща от последната си разлъка. Може би той желае първо да те опознае по добре. Така или другояче той може да е вманиачен по теб, само че не желае да обърква нещата.

2. Смесени сигнали

Може би си мислите, че му изпращате ясни сигнали, само че той може да не ги вижда. Ако не може да разбере дали го харесвате или не, тогава ще бъде внимателен да ви целуне. В последна сметка никой не обича да го отрежат. Ако мислите, че той е комплициран за вашите усеща, най- положителното нещо, което можете да извършите е да му кажете по какъв начин се чувствате.

3. Перфектния миг

Някой мъже са романтици. Може да чака вярното място и време да те целуне. Защо да се задоволите със скучна целувка на прага ви, когато той може да ви даде паметен миг?

4. Не се интересува от вас

Не може да пренебрегнем тази опция. Ако мъжът не ви е целунал и сте му дали всякаква опция да го направи, той може да не споделя възприятията ви. Не се разстройвайте, в случай че казусът е подобен.

5. Може да има и други ползи

Може да не сте единственото момиче, към което той изпитва усеща. Докато не разбере дали вие сте тази, с която желае да бъде, ще отсрочва да ви целуне.

6. Първо станете другари

Ако сте другари от известно време, обикновено е да се тормози да не скапе връзките ви. Той не желае да рискува да те загуби като другар. Разбира се любовта изисква опасности. Ако смятате, че вашето другарство е повода той да отсрочи целувката, седнете и говорете с него.

7. Той не е толкоз убеден

Ако той ви харесва толкоз, колкото и вие него, може да бъде обезпокоен да предприеме последваща стъпка. За да му улесните нещата, покажете му, че сте нетърпелива колкото него.

Инфо: https://love.allwomenstalk.org

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР