Не се отказвам от думите си. Ако съдя по реакциите,

...
Не се отказвам от думите си. Ако съдя по реакциите,
Коментари Харесай

Проф. Илчев: Ако съдя по реакциите, у нас никой не е гласувал за ГЕРБ

Не се отхвърлям от думите си. Ако осъждам по реакциите, с които се сблъсках, в България нито един човек не е дал своя вот за ГЕРБ. А както знаете, ни се показва една напълно друга действителност. Това сподели историкът проф. Иван Илчев в предаването " Алтернативата " по ТV1, който на трети март сподели в ефира на Българска национална телевизия по време на включване на Цвета Караянчева, че " нищожества стоят отпред на България ".

„ Ако е гаф, не е мой, а на техническия екип “, повтори той.

По думите му има медии, при които наподобява, че робската капчица е в кръвта им и сами се подлагат. „ Не знам до каква степен ги принуждават “, чуди се той.

„ Това, което ме нервира и продължава да ме учудва е по какъв начин явно хора, които са интелигентни, сами се подчиняват на безумни нареждания и политика на други, които не са чак толкоз интелигентни. В самото държавно управление сега има интелигентни хора, само че някои от тях безусловно умишлено избират да останат в сянка и пробват да си правят работата. Други обаче безспирно изсипват хвалебствия по адрес на ръководителя на държавното управление. Не е наложително това да се прави “, счита проф. Илчев.

Според него обаче Борисов явно напипвал пулса на някаква част от българските гласоподаватели.

„ Има хора, които за изтикали Бойко Борисов напред и в този момент се държат в сянка. Това са интелигентни хора, които не държат да бъдат на напред във времето, само че държат да имат надзор върху обстановката “, разяснява още професорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР