Не се отказвам от актьорството! Медиите са чакали, които душат

...
Не се отказвам от актьорството! Медиите са чакали, които душат
Коментари Харесай

Владо Карамазов: Не се отказвам от актьорството! Медиите са чакали, които душат за скандал

" Не се отхвърлям от актьорството! Медиите са чакали, които душат за скандал. Ако няма, си го основават или вадят от подтекста като скалъпват думи и фрази. По-гнусно нещо няма. "

 

Това написа артистът Владимир Карамазов в отговор на вчерашната вест, че се отхвърля от специалността. 

 

Информацията, че Карамазов е изтощен от натрупалото се напрежение в сектора и желае да напусне актьорската специалност, произтече след изявление на звездата за Радио " Фокус ", която и Епицентър.бг цитира.

 

Оказва се, обаче че артистът няма желание да излиза от сцената. 

" Медиите са меко казано ужасни. С доста дребни изключения. Жадни за кавги и тяхното раздухване за трафик. Обикалят като чакали в обществените мрежи и душат за скандал. Ако няма си го основават или вадят от подтекста като скалъпват думи и фрази. По-гнусно нещо няма ", написа преди броени минути Карамазов в профила си в обществената мрежа.

" Никой не се интересува от истината, тя постоянно е по елементарна и елементарна и това не им прави работа. Истината не прави трафик. Без жалост за последици. Пишат се скандални заглавия, в действителност това им е главното занятие. Станали са спецове по заглавията. Добре, че има въпреки всичко някаква персонална естрада от която да кажеш, какво мислиш за тях ", написа артистът и прибавя с подигравка:

" Утре още веднъж ще си изпълнят тъпите страници с " Владо Карамазов е гневен и се самоубива поради пресата ".

Карамазов акцентира и мотива за поста си. " Вчера бях в едно радио - говорихме. После може би стратегия е свалилa изявлението, тъй като е цялостно с правописни неточности. И от там се стартира - Владо Карамазов се отхвърля от актьорската специалността. Над 30 заглавия през днешния ден и то от сякаш огромни медии. Ако се изслуша изявлението ще се види, че няма нищо такова. Започвам подготовки и ми предстоят други актьорски планове ", съобщи той и добави:

" Но най-малко си запълних черния лист с медии, на които в никакъв случай няма да дам изявление. Между другото той стана много дълъг. И за жал свадите към нас сега са раздухвани тъкмо от такива гадни уеб сайтове и медии. "

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР