Не се отчайвайте, още го има, но е с нова

...
Не се отчайвайте, още го има, но е с нова
Коментари Харесай

Къде изчезна Синият пазар в Одрин

Не се отчайвайте, още го има, само че е с нова локация

Ако сте отишли до Одрин особено за Синия пазар в събота, само че не сте го разкрили на нормалното му място – зад мол Марги Аутлет, не се отчайвайте! Той не е премахнат, а е с друга локация заради създаване на ново закрито пространство.

От няколко месеца съботният пазар се намира на към 150 метра от същия търговски център в региона преди хипермаркет Мигрос. 

Мястото е още веднъж толкоз колоритно – закритите с чаршафи сергии, предлагащи всичко от А до Я. Само от пиле мляко липсва.

Влогърът Денис Алексиев демонстрира в ютуб канала си “MERDYEN TV ” какво и на какви цени може да намерите там. Докато обикаляте сред „ кал-мал-вода-всичко “ може да си закупите три броя боксерки за 15 лева Calvin Klein „ гащи “ костват 15 лв., а комплект спортни екипи са 850 лири. В момента, поради края на сезона, имало промоция. Дори в случай че сте нахални, може да накарате да понижат цената. Търговците са подготвени на всевъзможни пазарлъци, а и приказват български език. От пазара може да си закупите освен облекла или движимости за дома, само че и хранителни артикули – саралия, сирене, маслини – каквото пожелаете. Ако сте гладни, може да хапнете и гюзлеме. А до момента в който чакате лелката да ви го подготви, може да си напазарувате и зеленчуци. 



 

Синият пазар или така наречен Съботен пазар зад Марги аутлет е построен и действа от 1995 година, оповестяват турските медии. Заради огромния интерес от локални и чужденци Община Едирне е решила да модернизира пространството. В момента на същото място се строи нов съвременен закрит пазар, чиято повърхност е 5800 кв.м. Постройката ще е устойчива против трусове.
 Строежът на закрития пазар напредва

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР