Не се определям като привърженик на Тръмп и споделям част

...
Не се определям като привърженик на Тръмп и споделям част
Коментари Харесай

Соломон Паси с горещ коментар на речта на Байдън: Това не беше шоупрограма

Не се дефинирам като последовател на Тръмп и споделям част от рецензиите към него, обаче, с цел да сме справедливи би трябвало да забележим той какво реализира в региона на външната политика.

Това съобщи президентът на Атлантически клуб у нас и някогашен външен министър Соломон Паси в ефира на Нова тв.

"Първото е, че сподели огромната опасност, която идва от страна на Китай и освен поради 5Г мрежата. Инвазията е рискова за демокрацията ", сподели той.

"Вторият му действителен принос е във връзка с Близкия Изток. Премести в Йерусалим посолството си и седна от страната на Израел. Това беше доста почтено. Така реализира спокойно съглашение и дипломатическо самопризнание.

Далеч, напускайки рамките на Близкия Изток, реализира и съглашение сред Израел и Марко. Мароко е доста значима за Съединени американски щати, тъй като е първата страна в света, която ги признава ", добави Паси.

"Тези ходове на Тръмп са един доста огромен урок за Европа. Ние рядко си задаваме въпроса за какво Европа не е огромен състезател в Близкия Изток ", поде той.

"От 2007 година до момента се опитваме да кандардисаме Европейски Съюз да си мръдне пръста във връзка с народа в Северна Корея, само че получаваме единствено укори по какъв начин Тръмп не си бил приключил работата. Той най-малко опита ", сподели той.

"Ние живеехме доста години като гратисчии във връзка с сигурността ", счита Паси.

По думите му Байдън ще се отличава от Тръмп във връзка с трансатлантическият мост. "Байдън е уверен трансатлантик ", счита Паси.

Задачата на Байдън в този момент е да сплоти Америка, Запада и света. Той връща страната към науката, само че я вади от религията. Догмите на Тръмп бяха религиозни ", счита той.

Паси направи и коментар на речта на

"Това не беше шоупрограма. Той не желае да прави гражданска война. Той следва логиката на предизборната си стратегия ", сподели Паси.

"Това беше празненство на нормалността и морала. Обеща да използва неотстъпчивост към тълпата и беззаконието. Цитира Свети Августин и сподели, че ще търси общата цел, а това е вярата, не страхът ", съобщи той.

"Нищо не сподели за външната политика, не навлезе в конкретика, с изключение на за медицинските застраховки, което е проблем за Америка ", акцентира Паси.

"Това, което излъчваше, е морал, а това е гаранция за добра външна политика ", обещаващо приключи коментара си Паси.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР