Не се очаква спад на цените на имотите. В следващите

...
Не се очаква спад на цените на имотите. В следващите
Коментари Харесай

Експерт: Не се очаква спад в цените на имотите

„ Не се чака спад на цените на парцелите. В идващите една-две години те ще задържат равнищата, на които са сега. Максималният спад, който можем да чакаме е в границите на 10% и то приказваме за тези, които са надценени или при тях налице са някакви форсмажорни условия. “

Това съобщи пред „ Радио София “ Венцислав Златков , който е специалист в един от водещите уеб сайтове за разгласи за продажба на парцели . Според него няма по какъв начин да има поевтиняване , изключително при новото строителство, защото цените там се обуславят от строителните материали и труда , които също нарастват. 

Поради тази причина огромна част от купувачите сега се ориентират към по-стари здания , защото съгласно тях тази инвестиция е по-сигурна. По думите му пазарът все още е доста жив и предлагането не съумява да отговори на търсенето .

Според Златков по време на пандемията хората са разбрали, че имат потребност от по-големи пространства и къщи с дворове , което е довело и до по-голям интерес към този вид парцели към София.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР