Не се очаква НАТО да предостави реална военна помощ на

...
Не се очаква НАТО да предостави реална военна помощ на
Коментари Харесай

От Киев обявиха: Повече от 40% от територията ни е превзета

Не се чака НАТО да даде действителна военна помощ на Украйна. Ескалират спорове сред батальоните " Азов " и въоръжените сили на Украйна. Националистическият батальон е изцяло отвън надзор.

 В писмо до министъра на развиването на Украйна, секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов признава, че повече от 40% от територията на страната е завладяна, а над 75% от капацитета на армията е погубен. Той установи, че зачестяват и конфликти сред батальона " Азов " и украински военни елементи, предава `Гласове ".

В писмото се споделя още:

" Информирам ви, че не се чака НАТО да даде действителна военна помощ на Украйна. От 4 март 2022 година повече от 40% от територията на Украйна е завладяна и следена от елементи на съветските въоръжени сили. Цивилното население продължава преждевременно да напуща територията на Украйна (към 4 март 2022 година това са 180 000 души).

Ескалират спорове сред батальоните " Азов " и въоръжените сили на Украйна. Националистическият батальон е изцяло отвън надзор. Над 75% от военния капацитет на въоръжените сили на Украйна е погубен.

Във връзка с това Ви апелирам да вземам участие в закрито изключително съвещание на Администрацията на РНБО на Украйна, което е планувано за 17:00 часа на 04.03.2022 година "

Припомняме, че единствено преди дни Алексей Данилов публично разгласи тъкмо противоположна информация: " „ Врагът е на ръба на безсилие, до момента в който Украйна става все по-силна с всеки минал ден, както и поддръжката за Украйна от най-влиятелните страни в света. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР