Не се обсъжда подаването на оставки заради протестите. Това заяви

...
Не се обсъжда подаването на оставки заради протестите. Това заяви
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: Не се обсъждат оставки заради протестите

Не се разисква подаването на оставки поради митингите.

Това съобщи депутатът от „ Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на „ Плюс-Минус “ по Нова телевизия.

„ Вътрешна македонска революционна организация постоянно сме подкрепяли хората и всеки има право да стачкува. Ние сме срещу това, когато избран кръг от хора излязат да стачкуват, наранени по избрана тематика, други хора се възползват от тяхното злощастие, или от тяхното искане и виждаме по какъв начин едни естествени митинги, които се провеждат, в идващия миг избухват някакви пристрастености. Винаги се намират провокатори. Имаме срещу, когато избрани кръгове от престъпния контингент, от разнообразни неправителствени организации, от кръгове, близки до опозицията, или бизнес кръгове, които не ги устройва сега, да се включват в протестите”, разяснява депутатът.

По думите му нещата, които това държавно управление прави, до момента 30 години в България не са се случвали.

„ Проблеми има много”, сподели още депутатът.

Ангелов разяснява и настояването на водача на Воля Веселин Марешки за оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов.

„ Марешки може да изиска оставката на който пожелае. Той е ръководител на партия и депутат. Въпросът е обаче какво прави на трибуната на Народно събрание като заместник-председател на Народното събрание с повдигнати обвинявания за рекет, изнудване и побой “, съобщи депутатът.

Той разяснява и решението на държавното управление страната ни да напусне пакта за миграция на Организация на обединените нации.

„ Депутатите от Вътрешна македонска революционна организация сигнализираха за скритите неща в световния пакт за миграцията на Организация на обединените нации, които касаят националната сигурност освен на България, само че и на останалите страни от Европейски Съюз, с построяването на коридори за миграция с това, че всеки един от тези мигранти, който няма персонални документи, надлежно страната би трябвало да му ги даде въз основата на това той какъв е декларирал, че е “, уточни Ангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР