не се намира в най-добрата си форма последните няколко мача,

...
не се намира в най-добрата си форма последните няколко мача,
Коментари Харесай

Как се справя Челси в Русия, когато гостува в европейските турнири?

не се намира в най-хубавата си форма последните няколко мача, откакто записва единствено четири точки в последните три срещи от Премиър лийг – против Манчестър Юнайтед, Уотфорд и Уест Хем.
Въпреки че преди този момент разруши Ювентус, тимът на Томас Тухел ще финишира като водач в групата си от , в случай че победят Зенит Санкт Петербург в сряда вечер. „ Сините” ще играят шестия си мач в Русия в европейските клубни шампионати, а един от тях е знаковият край през 2008-а против Манчестър Юнайтед, изгубен от дузпи от „ сините”.
ще ви направи разбор на миналите срещи на лондончани в съветската страна:
ЦСКА Москва (2004/05 – Шампионска лига)
Челси се падна в група с Пари Сен-Жермен, Порто и ЦСКА Москва през този сезон, а отборът потегли с три победи и осем вкарани гола до преполовяването на груповата фаза. Последва аудиенция в Русия на ЦСКА Москва, където гол в 24-ата минута на Ариен Робен донесе трите точки на тима, воден от Жозе Моуриньо.
Това бе първи гол за нидерландеца в Челси, а „ сините” финишираха с пет точки преднина на върха в тази група
Спартак Москва (2010-11 – Шампионска лига)
Две години след тежката загуба от Манчестър Юнайтед във финала на ШЛ, Челси се завърна на „ Лужники”, с цел да се срещне със Спартак Москва.
Англичаните бяха също по този начин в група с Жилина и Марсилия, а те победиха на два пъти спартаклии. В Русия се видяха голове през първото полувреме на Юри Жирков и Никола Анелка за удобния триумф с 2:0, а през втората част Джон МакЕхран и Гаел Какута оформиха крайното 4:0 при Карло Анчелоти.
Рубин Казан (2012-13 – Лига Европа)
След като завоюва първия мач от елиминацията в Лига Европа против Рубин с 3:1 в Лондон, последва реванш в Русия. Два бързи гола на Фернандо Торес и Виктор Моузес след 30 минути игра, с цел да повишат общия резултат до 5:1. В последна сметка отборът от Казан обърна развоя до 3:2 в своя изгода, само че Челси продължи напред.
ФК Краснодар (2020-21 – Шампионска лига)
След като записа нулево тъждество в първия си мач със Севиля предходната година, то Челси трябваше наложително да завоюва визитата си на Краснодар през октомври 2020-а. Мачът бе еднакъв в първите 15 минути, само че по-късно Челси вкара три бързи гола, след което последва още един за крайното 4:0 – Хаким Зиеш, Калъм Хъдсън-Одой, Тимо Вернер и Кристиан Пулишич бяха точните в довечера за Челси.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР