Не се изненадвайте, ако вашите лекари започнат да ви пишат

...
Не се изненадвайте, ако вашите лекари започнат да ви пишат
Коментари Харесай

Новите инструменти за изкуствен интелект могат да записват вашия медицински преглед или да изготвят съобщение от вашия лекар

Не се изненадвайте, в случай че вашите лекари стартират да ви пишат прекомерно другарски известия. Възможно е да получат известна помощ от изкуствения разсъдък.

Новите принадлежности за ИИ оказват помощ на лекарите да поддържат връзка с пациентите си, някои като дават отговор на известия, а други като си водят бележки по време на изпити. Изминаха 15 месеца, откогато OpenAI пусна ChatGPT. Вече хиляди лекари употребяват сходни артикули, основани на огромни езикови модели. Една компания споделя, че нейният инструмент работи на 14 езика.

ИИ икономисва време на лекарите и предотвратява прегаряне, споделят запалянковци. Освен това раздрусва връзката лекар-пациент, повдигайки въпроси за доверието, прозрачността, неприкосновеността на персоналния живот и бъдещето на човешката връзка.

Поглед към това по какъв начин новите AI принадлежности въздействат на пациентите:

IS МОЯТ ДОКТОР ИЗПОЛЗВА AI?

През последните години медицинските устройства с машинно образование вършат неща като разчитане на мамографии, диагностициране на очни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР