Не се интересувам от разговори с лидерите на опозицията, но

...
Не се интересувам от разговори с лидерите на опозицията, но
Коментари Харесай

Вучич: Няма сила, която да ме накара да се срещна с опозицията

Не се интересувам от диалози с водачите на опозицията, само че за разговор с жителите постоянно съм отворен, съобщи сръбският президент Александър Вучич.
В изявление сръбският президент акцентира, че мнозина желаят да беседват с него, само че че той не желае да приказва с (лидерите на опозицията) Драган Джилас, Вук Йеремич и Бошко Обрадович и че няма мощ, която да го накара да го направи, съобщи БГНЕС.
„ Не ме интересува това. Няма да се срещна с тях. Винаги съм отворен за хората и за жителите, а за тези крадци не съм. А за какво те не са в пандиза, това е сложен въпрос. Защото те са основали цялата правосъдна система. Защо да беседваме с някой, който споделя, че подривам териториалната целокупност, а по тяхно време Косово разгласи самостоятелност, а Черна гора напусна Югославия “, сподели Вучич.
Говорейки за митингите на опозицията, Вучич сподели, че най-голямата поддръжка за тези манифестации в Белград идва от медиите в Загреб, Сараево и Прищина и че хората би трябвало да се замислят за какво е по този начин.
„ Как мислите, за какво Загреб се радва на разрухата на Александър Вучич? Защо съм проблем за тях? Пречи им това, че Сърбия е по-силна. От Сараево чух някои забележки, че Сърбия се въоръжава. Ще ни възбраните ли “, добави Вучич.
Той сподели, че през днешния ден съветският дипломат в Белград Александър Чепурин му е споделил, че съветският президент Владимир Путин също обикаля Русия, с цел да посети 12 центъра, редом с неговата акция " Бъдещето на Сърбия ", която към момента е в ход в цяла Сърбия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР