Не се е случило нищо при мен. Не се връщам

...
Не се е случило нищо при мен. Не се връщам
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев: Осъзнах грешката си и се промених

Не се е случило нищо при мен. Не се връщам към този миг. Осъзнах грешката, трансформирах се. Бях в санаториум, който ме промени много. Това сподели по БТВ началник Андре Токев, откакто изтърпя няколко месечна присъда в пандиза.

Той изясни:

Бях се приготвил душевен, че ще вляза, желаех да мога да усетя наказването. Приготвих се за престоя в пандиза. Бях квалифициран душевен, желаех да извлека позитивното, а не отрицателното. 

Ставахме в 6 часа, има инспекция, другата е в 8.  И по-късно в 8 вечерта. Закусвам, имаше овесени трици от лавката с банан. След това, в случай че не съм на работа, четях книги, ходех  на фитнес. Ако съм на работа, ставах в 6 часа, с цел да издам закуската. Времето минаваше по-бързо като работиш. Успях да трансформира готвенето. В началото пандизчиите бяха 30 %, само че по-късно до 100 % започнаха да се хранят. Дойде и различен готвач, също като мен наказан, и започнахме дружно да готвим. 

В Казичене започнах да отивам на фитнес, имаше едно момиче, първенец на Сърбия по трибой, показваше ми. Първите дни идва и със сръбско-български приказва, вика- ти какъв началник си, бе? Ама така-директен. Радован се споделя. И аз-шеф съм на кухнята. Обясних че, че началник на френски е готвач. А той - аз си мислех, че си началник на формация. Стана занимателно. Показа ми доста извършения. Мислеше ме необут на формация. 

Относно другите пандизчии, той изясни: Не съм се интересувал от тях, там се възприемаме като естествени хора. Не се разискват тези неща /бел. ред. присъдите/. Аз доста спортувах, приказвах с разнообразни момчета. Повечето са съответни, приказваш си на разнообразни тематики. След като схванеш за какво са вътре, ти става необичайно. Извършил е тежко закононарушение, а в идващ миг играеш с него карти. 

С щерка ми бе най-тежкия диалог. Бе ме гняв от това, което ми се случи. Ядосвах се на себе си, че го предизвиках на моята брачна половинка и деца. Човек се учи от грешките и става по-добър като осъзнае грешките. Следващите страници от моя живот ще изживея по различен метод.  Осъзнах свободното си време, в този момент го структурирам по друг метод. развих самообладание в пандиза, бях привикнал всичко да е на педал. В пандиза се научих да изчаквам. поглеждам по-осъзнато и си оставям повече време за някои дейности. 

Всеки би трябвало самичък да осъзнае. Затвора въздейства добре да осъзнае грешката си. видях кои са приятелите. Имаше и хора, които се отдръпнаха. Близките подкрепяха фамилията ми. Доволен съм,  в такива рискови обстановки виждаш кой стои зад теб. 

Важно е да останем положителни и да почитаме един различен. човек прави неточност, само че би трябвало да можем да си оказваме помощ. Случват се някой неща, които и ти не си ги желал. Трябва да бъдем дружно, да сме публични, да сме единни и да вървим положително напред.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР