Не се дръжте така, че все едно утре ще дойдете

...
Не се дръжте така, че все едно утре ще дойдете
Коментари Харесай

Зоран Заев към опозицията: Няма да дойдете утре на власт

Не се дръжте по този начин, че все едно на следващия ден ще дойдете на власт, е споделил македонският министър председател Зоран Заев, съобщи сръбското радио Б92.

Лидерът на Социалдемократическия съюз на Македония (СДСМ) през вчерашния ден е приказвал на партийно събитие в южния град Прилеп. "Аз желая да кажа на Християн Мицкоски (лидера на главната опозиционна мощ ВМРО-ДПМНЕ) следното: Поведението ви е все едно, че ще на следващия ден ще станете ръководещи. Това обаче няма да стане ", безапелационен е бил министър-председателят в Скопие.

Югозападната ни съседка е насрочила предварителни парламентарни избори за 12 април. Поводът са изключителния избор е бил отводът на френския президент Еманюел Макрон да дефинира дата за началото на договаряния на балканската страна за участие в Европейския съюз. "Мицкоски е може би единственият човек в страната, който се радва на решението на Париж. Той се държи по този начин, че все едно ще пристигна на власт на следващия ден. Това обаче няма да стане ", е декларирал Заев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР