Не се дава ясен отговор на хората. Това заяви пред

...
Не се дава ясен отговор на хората. Това заяви пред
Коментари Харесай

Андрей Райчев видя изход от капана - широка коалиция с ГЕРБ и ДПС

Не се дава явен отговор на хората. Това съобщи пред БиТиВи социологът Андрей Райчев за рецесията в страната. Политиците не обяснявали какво се случва с енергийната рецесия и инфлацията. Ако Америка и Европа се разболеят, България е в предсмъртно положение, посочи той.

В момента неприятно се договаря, съгласно Райчев. Не е неприятно България да излъчи държавно управление, само че това не би трябвало да е скалъпена работа, уверен е той.

Още на митингите политиците се разделили, съгласно него. България е в доста тежко тестване, счита Андрей Райчев. По мнението му е време за необятна коалиция. Заложени сме в заплашителен капан, счита той.

Изходът е необятна коалиция, само че няма по какъв начин да се премине към него, по думите му. Нямаме ляво, разяснява още социологът. ИТН имат интерес от избори в този момент, съгласно Райчев.

Пъзелът в границите на тези четири партии няма да се реши и би трябвало да се търси разговор с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Червените линии би трябвало да се изхвърлят, по думите му. Политическа партия ще водят нещата към избори, те не желаят тази коалиция, счита Райчев. Те не желаят да излезе, че те водят страната към изборите, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР