Не се чувствам виновен за нищо, което съм казал или

...
Не се чувствам виновен за нищо, което съм казал или
Коментари Харесай

ОСТРИ РЕПЛИКИ: Янев към Петков: Аз не съм твой министър, нито ще бъда

Не се усещам отговорен за нищо, което съм споделил или направил. Уважаеми господин министър-председател аз съм не съм твой министър, нито ще бъда. Това разяснява някогашният министър на защитата Стефан Янев. Той показа видеото в формалната си страница във Facebook.

" В разгара сме на рецесия. Криза, която към този момент съществено размести пластовете в системата на интернационалните връзки и е на път да промени нейната логичност. Тя има капацитет да докара до пагубни последствия в доста връзки - филантропична злополука, дружно със съществени стопански и обществени последствия ", това съобщи към този момент някогашният министър на защитата.

" От дейностите и решенията, които взимаме сега ще зависи по какъв начин ще премине България през сложния интервал, който ни чака, а перспетктивата не е добра. А тя не е добра, тъй като държанието на главните политически сили в страната е стартирано на популизъм. Вместо да се търсят работещи решения се натрупат краткосрочни политически дивиденти на база на страданието на хората ", добави Янев.

" Националният интерес би трябвало да бъде предпазен, в това число в многостранните формати, в които участваме ", акцентира той.

" Не се усещам отговорен за нищо. Винаги съм се водил само от ползите на България. Когато споделям нещо - знам за какво го споделям, а като взема решение - знам за какво го взимам ", добави Янев и се обърна към премиера Кирил Петков:

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР