Не се чувствам виновен. Още не съм получил констативния протокол,

...
Не се чувствам виновен. Още не съм получил констативния протокол,
Коментари Харесай

Директорът на болницата в Сандански не се чувства виновен за ваксинираните общински съветници

Не се усещам отговорен. Още не съм получил констативния протокол, следва да го видя. Това съобщи доктор Илия Тонев.
Според казаното от него, при започване на имунизацията не е имало задоволително ясни инструкции от централната власт. За страдание акциите не са проведени по този начин, че да се употребят 100% от имунизациите. Списъците непрестанно се обновяваха, имаше доста отказали се медици.
 Шефът на болничното заведение в Сандански ваксинирал освен общинските съветници, само че и собствен родственик Шефът на болничното заведение в Сандански ваксинирал освен общинските съветници, само че и собствен родственик
Министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов разгласи, че по случая с имунизирането на общински съветници от Сандански е получил отчет...
По думите му, щерка му е добавена в последния миг, с цел да не се хаби отворена ваксина. Имам две деца, другото не е ваксинирано – очевидно не съм мислел авансово да се покровителствам, разясни той пред Българска национална телевизия.
Що се отнася до това докога са били годни въпросните ваксини, Тонев споделя, че срокът на валидност бил до края на 9 януари, здравният министър споделя 11 януари. Медицинската сестра, поставяла имунизацията, твърди, че флаконите не са имали период на валидност – от РЗИ споделили устно, че е до 10 януари.
На имунизацията написа " до 6-тия ден ", не до края на 6-тия ден – т.е. 5 денонощия, разясни Тонев. А негови сътрудници от болничното заведение са безапелационни, че са положили доста старания да убедят хората да се имунизират – съставящата описите споделя, че останали 30% от хората, декларирали в началото предпочитание. Тонев добави, че за втората доза към този момент ще е по-уредено, тъй като е явен точният брой хора, получили ваксина.
А след дълго безмълвие, кметът на Сандански Атанас Стоянов написа във Facebook, че не се е ваксинирал.
 Общински съветници - имунизирани против ковид, с цел да не иде имунизацията на вятъра или се прередиха? Общински съветници - имунизирани против ковид, с цел да не иде имунизацията на вятъра или се прередиха?
Дали абсурдът с имунизирани против ковид общински съветници в Сандански в действителност е скандал, тъй като те са имунизирани да не се пох...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР