Не се чувствам престъпник. Над шест пъти са ме крали.

...
Не се чувствам престъпник. Над шест пъти са ме крали.
Коментари Харесай

Д-р Димитров: Не съм убиец, не съм искал това да става

" Не се усещам нарушител. Над шест пъти са ме крали. Съжалявам за това, което се случи. Моят живот не е това. Аз не съм палач, аз не желая и не съм желал това да става ", сподели на излизане от ареста доктор Иван Димитров . Той е упрекнат за убийството на апаш в Пловдив и бе освободен против мярка за неотклонение " подписка ". " Не съм палач, аз съм доктор ", добави той, представен от.
 

По-рано денем от прокуратурата изнесоха детайлности по случая. Стана ясно, че  м иналата седмица конфликтът сред обвинения лекар и крадеца в действителност не е станал в дома на лекаря , а пред гаража му, в двора на кооперацията, в която живеел.
 
Освен това брачната половинка и двете деца на обвинявания доктор не са били в дома им по време на закононарушението, както беше обявено по-рано, а са били в къщата на родителите им в село Крумово, защото апартаментът им е бил в ремонт.

Според изнесената информация на прокуратурата и след разпитите на 15 очевидци, излиза наяве, че лекар Иван Димитров е следил в продължение на 30 минути кражбата от гаража му. Стрелял е от упор в Плъха с нелегално притежаван револвер Валтер.

След като е прострелял крадеца, доктор Димитров се е обадил на собствен другар, който е помолил да прикрият уликите от мястото на престъплението. Обадил се е и на различен другар, който е помолил да скрие оръжието, което и досега не е открито. Д-р Димитров не се е обадил да алармира за кражбата, нито по-късно е потърсил помощ на телефон 112, споделят проверяващите.
 

От разкритията на държавното обвиняване излиза наяве още, че в убития Жоро Джевизов-Плъха е открит нож, който обаче не е бил употребен . Все още не излиза наяве тогава от кое място е раната по крайници на доктора. Вероятно може да е от металната тръба, която к радецът е хвърлил по него, откакто докторът е стрелял.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР