„Не се чувствам опозиция в БСП. Аз съм бил повече

...
„Не се чувствам опозиция в БСП. Аз съм бил повече
Коментари Харесай

Кутев с горещ коментар за оттеглената оставка на Нинова

„ Не се усещам съпротива в Българска социалистическа партия. Аз съм бил повече 9 години член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, 6 от които секретар на Националния съвет на партията. Не считам, че мога да бъда съпротива, най-малко не в тази партия”. Това съобщи някогашният зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия Антон Кутев.

„ Ставаш зам.-председател на групата, по-късно спираш да бъдеш. Това е част от политическия метод на живот. Лично за себе си нямам чувството, че ми е навредил който и да е било. Има други ръководители и зам.-председатели - да не престават работата. Няма неприятно в това”, уточни той.

Запитан дали счита, че Българска социалистическа партия се движи в вярна посока, Кутев отговори: „ Българска социалистическа партия е със 130 години история и е основна партия в пространството. Важното е по какъв начин да остане такава. Според мен залитнахме малко повече в популизъм, което е нездравословно за нас сега, само че това не значи че не можем да проведем изборите както би трябвало, изключително в София”.

По думите му оттеглената оставка на Корнелия Нинова е добър избор, тъй като концепцията за вътрешнопартийни избори преди локалния избор не би била добра.

Той уточни още, че Мая Манолова би била мощен претендент, в случай че се кандидатира за кмет на София.,,Разбира се, че Манолова ще има поддръжката на Българска социалистическа партия, в случай че се кандидатира, само че аз държа на мощните хора, които са излезли от партията, с цел да ги държим покрай нас като Илияна Йотова, Мая Манолова, Сергей Станишев - това са все мощни леви хора, които са се потвърдили отвън Българска социалистическа партия и имат огромен авторитет'', изясни той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР