Не съществува напрежение в управляващата партия, въпреки че още един

...
Не съществува напрежение в управляващата партия, въпреки че още един
Коментари Харесай

Десислава Танева: Напрежение в ГЕРБ не съществува

Не съществува напрежение в ръководещата партия, макар че още един народен представител на ГЕРБ напусна и се причисли към Цветан Цветанов. Това съобщи пред Българска национална телевизия министърът на земеделието Десислава Танева.
" В ГЕРБ към момента тече процедурата по номиниране и установяване на листите. Не закъсняваме, макар че до началото на остават 8 дни ", добави Десислава Танева.
 Отпускат 22 милиона лв. на животновъдите Отпускат 22 милиона лв. на животновъдите
Малко над 22 млн. лева държавна помощ под схемата de minimis ще получат животновъдите. Това съобщи министърът на земеделието, храните и година..
Тя напомни, че е регионален ръководител на ГЕРБ в Сливен, където партийното управлението е решило да направи номинациите посредством анонимна анкета, в която са взели участие близо 3 000 поданици на общината.
" Съобразихме се напълно с волята на нашите съграждани, които участваха в тази анкета. Изключихме настоящите общински съветници от тези номинации и управлението, които към този момент са били претенденти по тази причина, и потърсихме хората, които са номинирани. Поканихме ги и сме ги предложили на Изпълнителната комисия. Очакваме решения ", добави Десислава Танева.
Близо 40% от претендентите за листата на ГЕРБ в Сливен са от гражданската квота, а има и претендент на Съюз на демократичните сили, посочи тя.
Десислава Танева беше безапелационна, че на идващия аграрни министър " няма по какъв начин да му е елементарно ".
 България упорства Европейски Съюз да облекчи процедурите при битката с АЧС България упорства Европейски Съюз да облекчи процедурите при битката с АЧС
България упорства Европейският съюз да облекчи административните процедури при битката с африканската чума по свинете. По време на тип...
" по отношение на капиталовите планове и към този момент плановата подготвеност на земеделските производители. Те израснаха доста от 2007-ма година насам. Ако в първите години ние казвахме да не загубим пари и по какъв начин да ги усвоим, в този момент въпросът е напълно различен ", разяснява земеделският министър.
По думите й в политиките за ръководство на земеделието се дава преимущество на биологичното земеделие - плодове, зеленчуци и животни.
" От друга страна, зърнопроизводителите са най-устойчиви и най-конкурентоспособни ", сподели още Десислава Танева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР