Не съществува напрежение в управляващата партия, въпреки че още един

...
Не съществува напрежение в управляващата партия, въпреки че още един
Коментари Харесай

Десислава Танева: Няма напрежение в ГЕРБ |

Не съществува напрежение в ръководещата партия, макар че още един народен представител на ГЕРБ напусна и се причисли към Цветан Цветанов. Все още тече процедурата по номиниране и установяване на листите. Не закъсняваме, макар че до началото на предизборната акция остават 8 дни.

Това съобщи министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева пред Българска национална телевизия. 

" Във всеки случай в живота всеки човек избира метода, по който да го живее. Всеки следва някакви морални правила и полезности. ГЕРБ е първата и единствена партия, в която бих била. Това е въпрос на персонални правила. Няма напрежение изрично, с изключение на нормалната блъсканица към листите. В Сливен няма такава. Всеки избира пътя, който да следва, в политически проект ", сподели Танева, която е и областен ръководител на ГЕРБ в Сливен. 

Номинационната ни процедура е на завършваме. Чакаме решение от Изпълнителна комисия. Ръководството на ГЕРБ в Сливен направи тези номинации посредством анонимна анкета. Близо 3 000 жители на общината дадоха своята оценка и оферти за претенденти за народни представители. Бях една от тези, които събра най-вече номинации. Ние сме предложили за Сливен близо 40% от претендентите в нашата листа са гражданска квота, има и представител на Съюз на демократичните сили. Пламен Крумов от съдружния сътрудник също е предложен в листата в Сливен, изясни тя. 

По думите й постоянно до момента, във всички избори, Изпълнителната комисия се е съобразявала с това което организацията в Сливен е предложила и желала. 

" Следвайки опита си от всички предизборни акции, мога да кажа, че най-загубеното време за всеки слушател или фен, е предизборното ", акцентира отрасловият министър и добави, че на идващия министър на земеделието няма по какъв начин да му бъде елементарно, защото парите не са задоволителни по отношение на капиталовите планове и плановата подготвеност на земеделските производители.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР