Не съществува дама, която да не иска да изглежда зашеметяващо,

...
Не съществува дама, която да не иска да изглежда зашеметяващо,
Коментари Харесай

Забравете за тези 3 цвята на косата – състаряват допълнително

Не съществува дама, която да не желае да наподобява зашеметяващо, както и когато възрастта напредне да изтрие част от годините чрез някои хитринки.

 

Оказва се, че един от най-успешните „ принадлежности “ за тази цел, е косата – освен прическата, а и нейният цвят. Трябва да сте изключително деликатни при подбора им, с цел да изглеждате освен красива, а и по-млада.

 

Ето и значимите условия, които е добре да спазите, с цел да постигнете задачата:

 

№1

Придържайте се към оптималната непринуденост.

 

№2

Не залагайте на прекомерно лъскави и ярки нюанси, защото с възрастта структурата и скалпа ви също се трансформират, което значи, че ще наподобяват много по-различно с напредването на възрастта, в сравнение с млади години.

 

№3

В никакъв случай не залагайте на червени, лилави и сини влакна. Ярките и надалеч от естествения цвят нюанси на косата ви ще подчертаят някои дефекти като появилия се с годините пърхот. Освен това освен вършат косата ви по-слаба, а и стартира да наподобява по-тънка и безжизнена. Не на последно място нанасят големи вреди върху нея.

 

№4

В случай, че имате податливост към розацея, аленият пигмент сигурно я подчертае в допълнение.

Лилавото пък ще постави спомагателен акцент върху тъмните кръгове под очите ви.

Сребърното и златистото също няма да наподобяват добре и ще привлекат вниманието към множеството недостатъци на кожата ви.

Ако пък заложите на прекомерно ярък колорит, ще придаде спомагателна бледост на лицето ви, което сигурно не желаете, защото ще изглеждате като болнава.

 

№5

Забравете за контрастните опити – при възрастни дами тази наклонност освен наподобява неуместно, а и е прекомерно несъответствуваща.

Инфо: jenata.blitz.bg

Тагове: трикове хитринки трикове за подмладяване прически цвят на косата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР