Не само здравословното хранене е важно за здравето, а и

...
Не само здравословното хранене е важно за здравето, а и
Коментари Харесай

Чудната закуска, която топи килограми само за седмица

Не единствено здравословното хранене е значимо за здравето, а и това дали спазвате някакъв избран режим. Все отново не може да разчитате, че няма да имате никакви здравословни проблеми, в случай че ядете веднъж дневно, и то в друго време. Всичко това може да окаже отрицателно въздействие на работата на редица органи и след време да не можете да се възстановите.

Безспорно едно от най-важните хранения денем е закуската, която зарежда със сили и сила организма, по тази причина и в никакъв случай не трябва да се пропуща. Именно от това каква закуска сте избрали, зависи и какъв брой енергични ще се чувствате денем, а и какво ще е настроението ви. Това оказва въздействие и на желанието ви да сте по-активни, тъй като с цел да спортувате, още веднъж ще имате потребността от сила.

 чиа закуска здравословно кисело мляко йогурт iStock

Имайте поради обаче, че ще би трябвало да методите много отговорно към избора ви на закуска, в случай че сте решили да отслабвате. Последно време стана много съвременно първото ядене за деня да включва семена чиа, които са освен доста потребни, а тази закуска ще се хареса даже на по-капризните хора , които постоянно избират какво да си хапнат. Тя е освен безумно вкусна, а и ще ви помогне интензивно да се справите с непотребните килограми и да сте една концепция по-близо до фантазията си за идеално тяло.

Овесени ядки и чиа са съвършената закуска за намаляване и за събаряне на някое друго ненужно кило. С сходен старт на деня е допустимо да се отървете небрежно то цели 4 кила на седмица, в случай че имате повече непотребни.
 7 изгоди на семената от чиа  7 изгоди на семената от чиа  7 изгоди на семената от чиа  7 изгоди на семената от чиа
При този вид за закуска с чиа е значимо да подготвите семената от вечерта , а точно да се наквасен доста добре. По този метод те ще са оптимално потребни и ще са по-наситени с другите значими хранителни субстанции. Тази закуска е освен доста вкусна, а и ще ви зареди с задоволително сила за началото на деня. Семената чиа са потребни и за храносмилането в организма, което е единствено още една причина да опитате тази закуска и сигурно ще се влюбите в нея.

Закуска с чиа за намаляване

► 250 мл кисело мляко;

► 4 с.л. семена от чиа;

► 2 с.л. овесени ядки;

► половин банан.

 чиа закуска здравословно кисело мляко йогурт iStock

Ако обичате сладко, тогава можете да добавите към тази здравословна закуска и 1 дребна лъжичка мед . Не слагайте обаче доста, тъй като по този начин ще се загуби резултатът от здравословността на семената и ще приемете много повече калории, а въпреки всичко желаете да отслабнете.

За ваше облекчение е най-добре да си я приготвите от вечерта , тъй като сутринта всеки бърза за някъде и по този начин няма да се постанова да се занимавате с подготвяне, а към този момент ще си имате страхотна закуска. И не на последно място - няма да имате опрощение, че нямате време да си приготвите нещо вкусно и здравословно.

Хапвайки си я постоянно, ще видите по какъв начин дружно с постоянните физически тренировки килограмите ще стартират да се топят . Не забравяйте обаче да сте виновни и към другите си хранения и да не ядете мазна или нездравословна храна .

Ето и още няколко хрумвания за здравословни закуски, с които да започнете деня си заредени с сила!
 5 закуски, които ще управляват апетита ви денем  5 закуски, които ще управляват апетита ви денем  5 закуски, които ще управляват апетита ви денем  5 закуски, които ще управляват апетита ви денем
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР