„Не само се обявявам, аз съм над закона в музикалния

...
„Не само се обявявам, аз съм над закона в музикалния
Коментари Харесай

Гери-Никол се разбъбри за връзката си с Коцето


„ Не единствено се разгласявам, аз съм над закона в музикалния бизнес. Това е по този начин, тъй като не числя се към никоя псевдо музикална компания, с която би трябвало да се преценявам и от там да ми се постанова избран стандарт и виждане за презентация на моята музика. Аз предпочитам по кое време да представям музиката си пред обществото, по какъв начин да наподобява клипът, визиите, всичко зависи напълно от мен и от моя екип. Аз сътворих новата вълна в България, с която млади актьори презентират творчеството си и го показват в лични канали в YouTube, без да се преценяват с други лейбъли, които им постановат ограничавания и не им разрешават да се развиват “, безапелационна е тийнсензацията.

Репортер на вестник „ Шоу “ я пита и какво загатват артистите, които възпяват опиатите. Тя да вземем за пример в „ Над закона “ пее: „ Аз ги карам да танцуват дори и без кока “. Гери посочи, че всеки пее за това, което желае. „ Колегите ми пеят по какъв начин ще се използват въпросните субстанции, а аз пея по какъв начин хората ще танцуват без тях, тъй като музиката е толкоз заразителна, че ги кара да танцуват, да скачат, да са горе непрекъснато. С „ Кока “ може да се засяга и „ кока-кола “, в която се съдържа кофеин “, остроумничи певицата. Тя добави, че младите от ден на ден прибягват до опиати, само че тя самата не е пробвала.

Дали би стигнала до прекаленост в провокациите и да се снима чисто гола за еротично списание, Гери дава отговор, че това не е провокация, а същността на актьора – да провокира хората. Не се е замисляла съществено по въпроса, само че в последна сметка отсича: „ Защо не “.

Певицата изяснява обстоятелството, че не завоюва „ Като две капки вода “ с това, че нее родена да бъде подражател, а е актьор, със строга характерност.

За близостта си с Коцето, Гери описа, че още преди да станат сътрудници в „ Капките “, са фамилни другари. Отрича да са освен това от близки другари. Колкото до Златка и провалената им дружба, младата изпълнителка съобщи, че двете работят в разнообразни сфери и няма какво да разделят. В страхотни връзки са към днешна дата.

Колкото до публикациите, които се изписват срещу нея, Гери посочи, че съответна дама ги поръчва и няма да падне на нейното равнище, с цел да се изяснява по подправените информации.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР