Не само политиците, всички хора говорят и с езика на

...
Не само политиците, всички хора говорят и с езика на
Коментари Харесай

Какви послания изпращат Борисов, Радев и Рашков чрез езика на тялото си

" Не единствено политиците, всички хора приказват и с езика на тялото ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Росен Йорданов, психолог.

Според него президентът Радев има прочувствената изравненост в тона и безизразност - приказва за липса на достоверност, може да се приказва за репетираност, т.е. предпочитание да се придържаш към строги параметри, като добре теоретичен урок.

Психологът разтълкува и говореното на Бойко Рашков и съобщи, че то е сигнал за блян за привличане на вниманието към себе си, което нарцистичен автоеротизъм и абстиненция. Той няма самообладание да притегля вниманието и се следи динамичност от доста ядосан до доста убеден. Очевидно е копнял за изява, очевидно му е липсвала през последните години.

За Бойко Борисов Росен Йорданов счита, че приказва като човек, който е претърпял депресивен епизод в неотдавнашен проект, за разлика от предходните интервали на юнашко държание. Той е по-обран, депресивен, като човек, който е жертва на условия и събития, и желае да притегля повече внимание.

При господин министъра на финансите Асен Василев има разминаване сред жестомимичната изява и вокално-интонационната, в която наподобява спокоен, обаче в зоната на очите наподобява на човек, който е претърпял случай, излъчват напрежение и фобийна тревога. Тази контраст демонстрира вътрешен конфронтация към това, което приказва и мисли.

Експертът разяснява и зам.-председателят на партия " ИТН " Тошко Йорданов: той има бабаитска хвалба, стои като прероден, от него лъха омнипотентност - т.е. компетентен и можещ във всяка сфера.

При Корнелия Нинова се следи от възвишеност в развой към подтискане на самочувствието, тя се пробва да го прикрие. Има съмнение в интонацията, има загуба на убеденост.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР