“Не само Нинова, а цялата парламентарна група реши, че ще

...
“Не само Нинова, а цялата парламентарна група реши, че ще
Коментари Харесай

Явор Божанков вече не е член на Правната комисия в НС

“Не единствено Нинова, а цялата парламентарна група реши, че ще съм по-полезен в парламентарната Комисия по конституционни въпроси, в сравнение с в тази по правни ”, сподели Явор Божанков.
Това разяснява той
от БСЛ след промяната му с Мая Димитрова, също от Българска социалистическа партия, в състава на правната комисия.

“Това решение е разисквано авансово, аз също считам, че в Комисията по конституционни въпроси ще бъда потребен ”, съобщи още Божанков.

На въпроса по какъв начин ще гласоподава самият той за връщане на хартиената бюлетина при провеждането на избори, Явор Божанков отговори, че след гласуването в пленарна зала, ще се разбере неговото мнение.
Корнелия Ннова също разяснява
тематиката, като изясни, че изявлението на Божанков от през вчерашния ден няма нищо общо със промяната му в конституционната комисия.

“Вчера, с присъединяване на Божанков, всички взаимно взехме решението той да не бъде към този момент член на правна комисия. Дори нямах концепция за вчерашното му изявление, той в този момент ме уведоми за него ”, сподели още Нинова във връзка изявлението, в което Божанков съобщи, че Украйна е слабата страна в спора с Русия, и че самият той е срещу хартиената бюлетина.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР