Не само Micron Technology, но и южнокорейските гиганти Samsung Electronics

...
Не само Micron Technology, но и южнокорейските гиганти Samsung Electronics
Коментари Харесай

Китайските производители на DRAM памети са заподозрени в промишлен шпионаж

Не единствено Micron Technology, само че и южнокорейските колоси Samsung Electronics и SK Hynix станаха цели за китайските производители на DRAM памети.
The Korea Times заяви, че китайските производители са обвинени в кражбата на интелектуална благосъстоятелност от корейските компании.

Според формалните лица, Samsung Electronics и SK Hynix са били обект на индустриален шпионаж от страна на китайските производители на полупроводникова памет . В тази промишленост за основаването на нужната патентна база са нужни десетилетия. А китайските компании явно не могат да си разрешат това.

„Китайските компании се убедиха, че създаването на процесите и технологиите за производството на DRAM флаш памет е по-сложно, в сравнение с предполагаха“ – смятат експертите на Samsung.



И двата корейски производителя деликатно наблюдават битката сред Micron Technology и United Microelectronics Corporation в китайските съдилища. Още предходната година американският производител разгласи UMC и нейния китайски сътрудник Fujian Jinhua Integrated Circuit Co. в кражба на интелектуална благосъстоятелност. Съдебните каузи се проточиха, а в този момент United Microelectronics Corporation желае ограничение на продажбите на американската компания на територията на Китай.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР