Не само Меркел, но и вие г-н Борисов, сте човека

...
Не само Меркел, но и вие г-н Борисов, сте човека
Коментари Харесай

Албанският премиер Еди Рама възлага надежди на Бойко Борисов, нареди го до Ангела Меркел

Не единствено Меркел, само че и вие господин Борисов, сте индивида към който гледаме с огромна вяра, най-малко през тези 6 месеца. Това сподели министър-председателят на Албания Еди Рама на конгрес, който слага началото на самодейност в поддръжка на районната интеграция на Западните Балкани, предава „ Фокус ".

„ Не преди 300 или 30, а едвам преди 3 години стартира процесът на районна интеграция. Преди 3 години даже този развой изглеждаше неосъществим. Европейските очаквания на нашите жители събраха дружно всички водачи от Западните Балкани.Това е развой, който ни учи да взаимодействаме дружно.

Самият развой мощно способства за постигането на помиряване и за обръщането на погледа напред. Убеден съм, че българският министър-председател има всички причини и цялата наша поддръжка. В същото време е претрупан с нашите упования да се бори за толкоз нужното ускорение на процеса на интеграция. Тъй като доста мощно поддържаме обстоятелството, че Сърбия и Черна гора водят договаряния, считаме, че и за Албания и Македония е време да стартират своите договаряния. Това несъгласие сред това да си предан толкоз в процеса на интеграция, а в това време да не стартират договарянията, е нещо доста неприятно ", съобщи Рама.

Той благодари на всички от Западните Балкани, само че основно и на първо място на министър-председателя на България. „ Не бихме могли даже да си го представяме преди 3 години. Наводненията, които ни сполетяха, всички тук ни помогнаха без даже да сме ги молили. Това беше в действителност изумително. Мисля, че е доста сладкодумен образец ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР