Не само като обем на актовете, но и като обем

...
Не само като обем на актовете, но и като обем
Коментари Харесай

Желязков: Това НС за малко над 6 месеца направи повече от парламентите от 44-тия до 49-тия

Не единствено като размер на актовете, само че и като размер на промените и политиките, които минаха през зала и които не престават да стоят на вниманието като очакване от обществото, и имаме ангажимент с нужното болшинство да бъдат подкрепени, добави Желязков.

За управлението на ГЕРБ присъединяване в ръководството е безалтернативно, без значение от тежката конкуренция в границите на това болшинство, съобщи Росен Желязков. В дебатите се вижда на какви взаимни отстъпки са съгласни и не са съгласни от ГЕРБ. И последните взаимоотношения във връзка с проектобюджета демонстрираха, че този модел е безалтернативен, има бъдеще и неговият небосвод ще бъде до тогава, до момента в който поставените цели бъдат изпълнени по този начин, както са декларирани, и нито месец по-рано, уточни Желязков, представен от Българска телеграфна агенция. Според ръководителя на Народното събрание, болшинството към този момент е оттатък механичния общ брой на депутатите от " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и в него влиза и Движение за права и свободи. Каквито и рецензии да търпи болшинството, проблемите се вземат решение по един най-благоприятен - не най-хубавия, само че не и неприятния - метод, сподели още Желязков.

Според него образуваната в петък краткотрайна анкетна комисия, която би трябвало да се занимае със случаите на принуждение на митинга против управлението на Българския футболен съюз на 16 ноември, няма да се занимава с българския футбол. Тя ще се занимава със събития, най-общо казано, гарантиращи правата на жителите да показват свободно мнението си на манифестации, митинги или митинги, без значение, че тази дума не попада в закона, и с дейностите на правоохранителните органи за запазване на публичния ред, включително и случаите на експанзия, физическа мощ и помощни средства. Тя би трябвало да даде законодателни решения, които да дадат по-добра наредба, включително и носенето на отговорност от уредниците за увреждането на имуществото, по-добрата съгласуваност, а за какво не да и се дефинират по по-ясен и безапелационен метод рамките на приложимост на физическа мощ и помощни средства, които са включени в закона за Министерство на вътрешните работи, където не се приказва за всеобщи прояви, разяснява Желязков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР