Не само жените искат да чуят приятни неща за себе

...
Не само жените искат да чуят приятни неща за себе
Коментари Харесай

Комплименти, с които да накараш мъжа до теб да се чувства обичан

Не единствено дамите желаят да чуят приятни неща за себе си – множеството мъже също са " гладни " за това. Така че, в случай че харесваме един мъж, дано не му спестяваме благи думи! Преди да решим си коства да се запознаете с универсалните похвали, които ще зарадват всеки мъж.

И в този момент главното - дадените от нас два образеца би трябвало да се харесат на всеки мъж, без значение от възрастта и специалността.

Похвалете шофьорските му умения.

Автомобилът е извънредно значим за всеки мъж и обича да бъде оценен в това отношение. Възползвайте се от този факт и му направете комплимент. Можете да кажете да вземем за пример „ Обичам да се возя с теб в колата, тогава се усещам в сигурност “. Или: " Вие карате кола по-добре от доста водачи от Формула 1. "

Оценете физическата му прелест. 

Не се срамувайте и му кажете за това! Може да става дума за жанр на обличане, фигура, усмивка, завладяваща визия, страхотна прическа. Ще видите по какъв начин му настръхват перата и ще се радва още веднъж да ви види. Примери: " Имаш хубав външен тип, в никакъв случай до момента не съм виждал подобен. " Или: „ Трябва да призная, че имате отличен усет. Винаги сте добре облечени! ”.

И още...

Комплименти за гаджето 

Комплиментите за него са толкоз значими, колкото работата, публичното състояние или обичаната жена. Оценете го и не се опасявайте да го изразите напряко. 

Похвалете някои негови характерности. Смятате ли, че той е душевен мощен и се оправя добре с проблемите и напрежението? Кажете му за това. Или може би сте забелязали, че той е доста рицарски надъхан към вас - пуска ви да минете през вратата, смъква палтото си, отваря вратата на колата?
Ако желаете мъжа да се усеща на седмото небе, кажете му тези 10 комплимента 
Както дамите, по този начин и мъжете имат потребност от похвали, с цел да се усещат специфични и обичани. Ето на какво да наблегнете, с цел да покажет...
Прочети повече
Оценявайте го за това и той в никакъв случай няма да спре да го прави още веднъж.

Ето два образеца, които ще правят чудесна работа:

1. „ Справи се ужасно! Чудесно е, че мога да разгадавам на теб. " Струва си да кажете тези думи, когато човек е направил нещо за нас или просто се е справил с нещо.

2. " Изглеждаш ужасно в това! " Отидохте на среща и той пристигна стилно облечен? Оценете го и кажете, че наподобява ужасно. 

Комплименти за мъжа до вас
10 комплимента, с които ще обидите другите
“Днес изглеждаш ужасно. Гримът в действителност прави чудеса с всеки ”. Това е характерен образец за афектиран комплимент. Да, несъмнено и...
Прочети повече
Кои са подобаващите похвали за индивида, с който споделяте живота си? Ето нашите две оферти.

1. " Ти си страховит ухажор! " Сексуалността е извънредно значима сфера за всеки мъж. Така че, в случай че откакто сте прекарали нощта дружно, наблегнете, че е било извънредно прелестно за вас, това ще го подлуди.

2. " Ти ме правиш щастлива. " Всеки мъж желае дамата му да се усеща щастлива с него. Така че, за какво не му кажете дали в действителност е по този начин? Той ще се грижи още повече за вас и изобщо цялото семейство, ще имате колкото се може повече аргументи да сте щастливи с него.

Както можете да видите, правенето на похвали не е толкоз комплицирано, колкото може да наподобява на пръв взор. Струва си да разчупите леда и да вършиме на обичания си откровен комплимент понякога – това несъмнено ще усъвършенства качеството на връзката ви.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР