Не само храната и блестящата телевизионна кариера карат готвача Джино

...
Не само храната и блестящата телевизионна кариера карат готвача Джино
Коментари Харесай

Джино Д`Акампо споделя лесна тайна за радостния си брак със съпругата си Джесика

Не единствено храната и блестящата телевизионна кариера карат готвача Джино Д’Акампо да се усмихва. Далеч от камерите, той има благополучен фамилен живот със брачната половинка си Джесика и след две десетилетия брак те не могат да бъдат по-влюбени.

47-годишният Джино и Джесика се ожениха през 2002 година възобновиха обетите си през 2021 година – изненада от Джино за честването на годишнината им. Въпреки това, до момента в който беседваме за това какво прави брака благополучен, Джино ни споделя, че тайната е да прекарвате известно време надалеч един от различен.

„ Трябва да балансирате фамилния си живот с „ неженения живот “, “ споделя Джино, който споделя деца Лучано, 21, Роко, 19, и Миа, 11, с Джесика. „ Има време, в което фамилията е дружно, когато съм с жена ми и всички, с цел да честваме празници и всичко сходно. Но също по този начин би трябвало да има време, когато аз върша нещата самичък и когато тя прави нещата сама.

„ И по този начин, ние си вървим на доста празници сами с нашите другари, настрана. Имаме доста вечери и обяди с нашите прият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР