Не само горските служители, а който и да било би

...
Не само горските служители, а който и да било би
Коментари Харесай

Само с горските нямало да стане, трябва и армията в борбата с нелегалната миграция

Не единствено горските чиновници, а който и да било би трябвало да помогне в битката с незаконната миграция . В процеса обаче би трябвало да се включи и армията, тъй като това е въпрос за националната сигурност. Това съобщи някогашният ни консул в Одрин Георги Димов пред bTV.

Той даде образец, че в Турция защитата на границата се прави от армията.

Допреди няколко години тъкмо река Марица, по която минава турско-гръцката сухопътна граница, била доста лесна за прекосяване, само че в този момент към този момент не е по този начин, посочи Димов.

Според него кюрдите са трънчето и камъчето в обувката на турския президент Ердоган, които спъват неговата политическа кариера. В Турция и към Турция съществуват две терористични организации, до момента в който позицията на Анкара е, че те са четири. Ердоган е президент от 2014 година и тогава неговите пълномощия били орязани. Именно кюрдите не му разрешили да промени Конституцията, изясни Димов.
 Тихомир Безлов: Няма да е знамение ограничение на миграцията
Тихомир Безлов: Няма да е знамение ограничение на миграцията

Има механизми и се знаят кои са

Той добави, че ролята на Турция е забележителна във връзка с връзката ѝ с Руската федерация.

Арабистът Владимир Чуков добави, че всяка една група от мигрантите си има лидер и това, което се вижда, е, че знаят всяка една пътека къде води, къде може да се преспи и къде може да си създадат бивак. Горските могат да бъдат контрапункт, само че единствено с тях няма да стане, посочи той.
 Заради мигрантите - отчасти бедствено състояние в Хасково, Ямбол и Бургас Обновена
Заради мигрантите - отчасти бедствено състояние в Хасково, Ямбол и Бургас

От 12:00 ч. през днешния ден, 23 септември 2022 година до 12:00 ч на 29 септември 2022 година

Има две варианти пред мигрантите - или, или България, само че нашата страна остава за предпочитане, тъй като да се премине река Марица, остава невероятно. Нашият път през България е най-лесният, той е царски път , уточни проф. Чуков.

Според него Ердоган има пилотираща роля, изключително в руско-украинския спор във връзка с зърнената договорка. Ердоган преплита няколко тематики и главната му е спечелването на президентските избори в Турция следващата година. Русия го поддържа, тъй като не желае различен президент на Турция, сподели още проф. Владимир Чуков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР