Не само България, но и цял свят говори за Кубрат

...
Не само България, но и цял свят говори за Кубрат
Коментари Харесай

Вижте каква е била Джени Суши преди Кобрата да я целуне

Не единствено България, само че и целия свят приказва за Кубрат Пулев . Това не се бе случвало от 2014 година насам, когато българският боксьор загуби с нокаут от Владимир Кличко. Но даже тогава името на софиянеца се появи в по-малко на брой материали в интернет, в сравнение с в този момент (Предположение, бел. ред.). И всичко това поради една целувка. Непоискана. Но направила подобен ПР и на двамата, че с елементарни рекламни средства би било невероятно да се реализира. SportLive.bg ви среща с Дженифър Равало, Джени Суши, Кралицата на голото суши или както и да се назовава азиатката, родом от Америка, която Пулев ще запомни за цялостен живот.

Равало е родена през лятото на 1978 или 1976 година, данните са спорни. Професиите ѝ са също толкоз доста, колкото са и имената ѝ - публицист, бизнесмен и готвач. Собственик е на компанията " Naked Sushi ". Завършила е Института за суши готвачи в Калифорния. Прави бизнеса си по съвет на другарка и от мощна упоритост.
Първата си работа дамата с филипинска кръв стартира в суши-ресторант в Лагуна Бийч. След като го напуща, никой различен ресторант не желае да я наеме, тъй като е жена, съгласно думите ѝ.
ПАЛАВАТА СУШИ ТЪРСЕШЕ СИ " ГУШИ ", АЛА КОБРАТА ЩЕ Я ЗАПУШИ
Веднъж ѝ било казано, че няма да си откри друга работа, друга от чиновник в супермаркет, защото нямало суши готвач жена. Вместо да се почувства засрамена и да се демотивира, дамата го приема като предизвикателство и когато се среща с концепцията на голото суши, се заема с две ръце с него. Основната цел на " Su She Art " е да помогне за планирането и обслужването на неповторими събития, " които оставят трайно усещане ". " She ", тъй като тя е жена и тъй като наема най-много дами.

Вижте тази обява в Instagram.
Santa Monica, Shangri-La 80th annual Diamond Jubilee. Interviewing
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР