Не съм запознат със самата информация. Това каза депутатът от

...
Не съм запознат със самата информация. Това каза депутатът от
Коментари Харесай

Настимир Ананиев не знае дали фирми до Петков и Василев са взимали пари по Плана за възстановяване

„ Не съм осведомен със самата информация ”. Това сподели депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в отговор на молба да разяснява информация, че 3 от 12-те компании, получили пари по Плана за възобновяване и резистентност в една от главните категории са свързани с „ Продължаваме промяната ”, а две от тях – персонално с водачите и. Той отхвърли да разяснява, в случай че това се окаже правилно. Думите му бяха в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

За концепцията на Явор Божанков да внесе законопроект, който лимитира пълномощията на президента, Ананиев се базира на Конституцията и вписаните там пълномощия на президента. „ Мислим, че е по-редно Министерският съвет да предлага на Народното събрание. Законопроектът на Божанков би трябвало да бъде показан на парламентарна група ”, сподели депутатът.

„ Очаква ни тежка сесия. Приоритетите за България са Планът за възобновяване и резистентност, Бюджетът, законодателството на КПКОНПИ. По тези три тематики има над 30-40 закона, които са доста значими и би трябвало да бъдат признати до края на тази пленарна сесия ”, добави Ананиев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР