Не съм запознат с тези земеделски производители в село Антон,

...
Не съм запознат с тези земеделски производители в село Антон,
Коментари Харесай

Министърът на земеделието не е запознат с крупните земеделци в с. Антон

" Не съм осведомен с тези аграрни производители в село Антон, само че щом към този момент вървят мненията ще продължат инспекциите по какъв метод са получавали дотациите. Ако се окаже, че са привилегировани, за които законът е бил муха в полето, това ще бъде тъпо и ще бъде една черна точка в атестата на предходното ръководство ".

Това съобщи земеделският министър Иван Иванов пред Българска национална телевизия по отношение на убийството в село Антон.
Още не е открит пастирът, липсващ в село Антон в деня на убийството (ВИДЕО)
Продължава да се търси пастирът, който е липсващ в село Антон в деня на убийството на различен работещ в селото мъж. Това разгласи основният...
Прочети повече
По думите на министъра занапред ще се  вкарват системи за надзор в БАБХ и в Държавен фонд „ Земеделие “, с цел да се избегнат в бъдеще сходни диспропорции и да не се раздават пари на калпак. Оттук нататък ще се раздават средства на база производството, увери земеделският министър. 

Според Иванов единици случаи нанесоха репутационен удар върху земеделските земи. Липсата на надзор през последните 12 години в бранша довело до деформиране и основаване на неприятен имидж на земеделеца, посочи Иван Иванов.

Целта на земеделското министерство е да моделира и да инициира промени в работата на институцията, с цел да има междинен клас български производители, които да бъдат гръбнакът на земеделската промишленост. Така би трябвало да бъдат разпределяни средствата, с цел да не се виждат бъдещи сходни диспропорции, които към днешна дата са довели до сходно деформиране, сподели още Иван Иванов.

Още:
Арестуваха огромен фермер за убийството на овчар в с. Антон
28-годишен овчар от Копривщица беше грубо погубен. Престъплението е осъществено в с. Антон. За убийството е арестуван огромен фермер. Окръж...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР