Не съм вярвал, че ще го кажа, но ще стискам

...
Не съм вярвал, че ще го кажа, но ще стискам
Коментари Харесай

Мартин изби рибата с тези думи към Мастагарков в "Игри на волята"

Не съм вярвал, че ще го кажа, само че ще притискам палци утре Мастагарков да се върне.

Това разяснява предприемачът Мартин от Игри на волята след извършените първи номинации във финалния стадий на шоуто. 

Следващите цели ще бъдат доста забавни, закани се той.

След първия съвет в играта се оказа, че в смъртоносна борба влиза Мастагарков. Това отприщи гнева на Мартин. Двамата състезатели седнаха един против различен след съвета и предприемача разкова от рецензии приятеля си.

Сто пъти ти споделих, дай да махнем Виолета, тъй като ти си първия бушон в листата. Шест пъти ти го споделих. Можеше Виолета да я няма изобщо тука бе, човек. От две седмици ти го говоря и не мога да ти го вкарам в главата! Тя не би трябвало да е тука.

Ти отново постъпи супер жалко! Грам не мислиш с тая глава, почтено ти споделям, брато! Ти имаш опцията да си улесниш играта и не го правиш! Ти все едно не искаш да продължаваш напред! Ти искаш да ти е най-гадно, най-трудно и най-тъпо!, разяснява Мартин. 

Ама никой не гласоподава за Виолета. Трябваше да е мъжка борба това, оправда се Мастагарков. 

Ама като желаете мъжка борба, организирайте си. Ама тука сте в Игри на волята и би трябвало да мислите с тези тикви, дето са ви на главите, брат, разяснява Мартин.

Да, но не е мъжко да предлагаш Виолета. Единият вика, че желае мъжка борба, другия също споделя, че желае мъжка борба и ти какво искаш, да кажа " вие желаете, но аз ще гласоподавам за Виолета, тъй като ме е боязън да изляза против вас двамата ". Аз чаках някой различен да гласоподава за нея, оправда се Мастагарков. 

Абе ти в случай че ме беше слушал от началото на игрите, щях да те направя в топ 3 и то с лекост да те вкарам там. Тя играта спи. Тя играта спи, бе човек! Аз без един грош, без нито един съдружник, си върша каквото си желая и можехме да отстраним Виолета в племето на гладиаторите от първия път.

После можехме и на втория път да я отстраним, а ти седиш и я пазиш. И ти споделих пет пъти, че в тази обстановка ти ще си бушона, теб ще те отстранят, тъй като те не играят с теб. Не би трябвало да има двойка на финала. Тая Виолета до момента към този момент щеше да е не запомнила, че е взела участие в играта, а ти я държиш тука, разяснява Марто. 

Пустата ми доброта може би на моменти ме обърква. Искам да излизам чист пред себе си и останалите, само че в този стадий на играта няма потребност от това. Но в случай че печеля тази борба, ще си взема поука, коментира Мастагарков. 

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Мартин Виолета Игри на волята Мастагарков племе племена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg