Не съм виждал такъв филм досега!“. Това са думите с

...
Не съм виждал такъв филм досега!“. Това са думите с
Коментари Харесай

„Бързи и яростни 10“ събира всичко, което обичаме в екшън сагата от 19 май само в кината

„ Не съм виждал подобен филм до момента! “. Това са думите с които емблематичният Вин Дизел ни приветства при започване на извънредно видео от Бързи и гневни 10 , което ни води зад кулисите на амбициозната продукция, бележеща началото на края за един от най-успешните и обичани международни франчайзи. И артистът не е самичък във високата си оценка – останалите звезди от кино лентата, измежду които Джейсън Момоа, Мишел Родригес, Чарлийз Терон, Джон Сина и други споделят същия сантимент, а към тях се причислява и режисьорът и виртуозен занаятчия на екшъна Луи Летерие, който разкрива, че Бързи и гневни 10 е самобитно завръщане към корените на поредицата и събира в едно всичко, което почитателите обичат в Бързи и гневни.

Без подозрение Бързи и гневни 10 дава обещание в действителност паметно преживяване в кината от 19 май, а от през днешния ден, 5 май, започва продажбата на билети и най-нетърпеливите към този момент могат да подсигуряват мястото си „ зад кормилото “ паралелно до Доминик Торето, който се изправя против най-страшния и безсъвестен съперник досега, заклел се да разбие фамилията му парче по парче.

В продължение на доста задачи, когато всички шансове са били против тях, Дом и екипът му са надхитрявали и надвивали всеки съперник, застанал на пътя им. Сега обаче те се изправят против нещо друго: от сенките на предишното изплува ужасяваща опасност, която е движена единствено и само от желанието за кърваво възмездие – опасност, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.

В Бързи и гневни 5 Дом и приятелите му отстраняват страховития бразилски наркобос Ернан Рейес и унищожават империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят, е, че синът на Рейес Данте става очевидец на всичко и прекарва идващите 12 години в съставянето на проект Дом да заплати най-високата цена за действието си. Данте разпръсква фамилията на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Прага до Антарктика. Изграждат се нови и непредвидени съюзи, а остарели съперници още веднъж излизат на сцената. Всичко обаче се трансформира, когато Дом открива, че 8-годишният му наследник е най-голямата цел на отмъщението на Данте.

Режисьор на Бързи и гневни 10 е Луи Летерие (Транспортер 2, Невероятният Хълк, Зрителна измама), а сюжетът е дело на Джъстин Лин, Зак Дийн и Дан Мазеао, по облици, основани от Гари Скот Томпсън. Продуценти са Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Джъстин Лин, Джеф Кришенбаум и Саматна Винсент. В основните функции се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „ Лудакрис “ Джаксън, Джордана Брустър, Натали Еманюел, Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Чарлийз Терон и Хелън Мирен, а измежду новите попълнения са Джейсън Момоа, Бри Ларсън, Алън Ричсън и Рита Морено.

Краят на пътя стартира с Бързи и гневни 10 от 19 май единствено в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР