Не съм виждал г-н Цветан Василев през живота си. Да

...
Не съм виждал г-н Цветан Василев през живота си. Да
Коментари Харесай

Джамбазки за политическата дружба с Бареков: Имаше необясними неща

Не съм виждал господин Цветан Василев през живота си. Да питат Николай Бареков и хората му за парите от КТБ. Това съобщи евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в коментар за новите разкрития по какъв начин някогашният съдружен сътрудник на " воеводите " Николай Бареков получавал пари от КТБ, които бяха направени от прокуратурата. От наша страна акцията беше платена със законната ни държавна дотация – става въпрос за медийните участия, стана ясно от думите на Джамбазки.
. Евродепутатът обаче отхвърли, че е допустимо " тези неща " да са съдействали за избирането му за член на Европейския парламент. Нали не мислите, че някой от Вътрешна македонска революционна организация ще върви по ромските гета да пазари гласове. Самият факт, че обединението с " България без цензура " не просъществува дълго демонстрира какво се случи – няма по какъв начин да се работи, когато насреща няма отговор на неуместни въпроси, изясни Джамбазки пред Нова телевизия.
Има неясноти, има подозрения, повтори зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация. И призна, че от Вътрешна македонска революционна организация говорили с Бареков за " странности " при изборните резултати, за донори, които се появявали и не знаели, че подаряват. На въпрос за какво тогава Вътрешна македонска революционна организация не си потегли по-рано от обединението с Бареков, Джамбазки отговори, че информацията за донорите се появила след евроизборите през 2013 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР