Не съм ваксинирана, имам автоимунно заболяване, което в момента не

...
Не съм ваксинирана, имам автоимунно заболяване, което в момента не
Коментари Харесай

Щерката на Гала разкри защо не се е ваксинирала срещу COVID-...

Не съм имунизирана, имам автоимунно заболяване, което сега не разрешава да се ваксинирам. Нямаше по какъв начин да предотвратя заразяването. Това призна Мари Будева, дъщерята на Гала. Младата жена пипна китайската болест за повторно и твърдо съобщи, че се усеща много по-зле. сподели още тя. „ Майка ми е супер обезпокоена, непрестанно контактуваме”, описа Мари.

Щерката на Гала посочи, че вирусът е пипнала на морето. Подробно изясни какви са признаците и за какво на родното Черноморие са я гледали необичайно, когато си е слагала маска.

" Имам чувството, че се усещам по-зле от предишния път, имам нови признаци ", съобщи Мари от ефира на Нова телевизия. Наследничката на телевизионната водещата пипна болестта единствено 10 месеца след първия си допир с нея.

„ Доста кофти кашлица, имам температура, главоболие, изнемощялост. Този път имам подушване и усет. Хванах го на морето. Казаха ми, че всички, които идват с коронавирус, са го хванали на морето”, добави тя.

По отношение на ограничаващите ограниченията по Черноморието, Мари показа, че когато в магазин е влезнала с маска, човек я е попитал за какво я носи и дали не е болна. " Можеш да остана на морето, само че откакто един другар си направи тест и излезе позитивен, всички се прибрахме и се тествахме, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР