„Не съм в свои води в парламента. Няма нищо общо

...
„Не съм в свои води в парламента. Няма нищо общо
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Знаех, че ще ми е трудно в парламента, но не очаквах това

„ Не съм в свои води в Народното събрание. Няма нищо общо с досегашните ми занимания. Най-неприятното е, че се губи пъклен доста време. Очакваш депутатите да вземат решение проблемите на страната, а в действителност огромна част от тях са там с противоположните планове “, показа Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София. Христо приключва в "Шоуто на Николаос Цитиридис "по БТВ.

Той даде образец със закон, обвързван с електрическата енергия, който би трябвало приключи краденето на пари.

„ Тогава 14 часа стояхме в Народното събрание. Мнозина се опитваха да бавят процеса, с цел да ни писне. Хора сме и всеки има някакви отговорности в края на деня. Любимото ми е „ процедура по метода на водене “. Някой подвига ръка и губи време с това. Онзи ден това го направиха 40 пъти и евентуално изгубихме 3 часа… Всичко опира до хората, които са в Народното събрание. Знаех, че ще е мъчно там, само че не чаках да е толкоз безпардонно “, разяснява Христо Петров.

Според него тези, които най-вече приказват, правят минимум работа.

„ Парламентаризмът е доста хубаво нещо, тъй като не разрешава решенията да се взимат от един цар, а всеки човек да е показан. Недостатъкът е, че са нужни хора, които да свършат работата “, добави музикантът.

Той разяснява и обстановката с нощните заведения по време на пандемия.

„ Не е добре нощните заведения да го отнасят всякога. Те си имунизираха личния състав, направиха пунктове за имунизация и измежду зима им споделяме, че няма да работят. Онзи ден РЗИ пристигнаха в Народното събрание и глобяваха за липса на маски. Казах им, че горе има помещение, в което 30 души пафкат цигари в нарушаване, а те „ Ами шефът сподели да си вървим, не може да се занимаваме с това “ – възмути се Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София. Христо приключва, който самичък призна, че след 5-годишно спиране още веднъж е пропушил и постоянно го прави отвън Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР